maanantai 18. maaliskuuta 2013

olen eräjorma

terve taas.. :3 tällä kertaa kerron pienestä matkasta punkaharjulle.. :D
lähettiin siis emyn kns sinne toissapäivänä,saatiin yheltä timpalta kyyti sinne. emyn piti käydä siel hakemas sen kamoja ja palauttaa asuntolan avaimensa (se siis on käyny kouluu siel) 
timppa tuli sit hakee meidät kantsusta c: sitä ennen oltii käyty hakemas vähä matkaevästä (bissee XD).. alkumatka oli kyl iha jees c: kuunneltii musiikkii,juteltii,juotii yms yms.. matka oli kyl aika pitkä.. lähettiin siin 4 aikaa täältä ja oltiin siel emyn koulul vasta puol 9 aikaa.. nooh,emy oli aika huppelissa jos siinä vaiheessa ja alko olee taas vähä rasittava.. eli siis ei yhtää kuunnellu ja teki vaa mitä itte ns tahto.. :D kävin siel koulun sisällä ja näin mm.emyn huonetoverit ja vaikutti kyl tosi mukavilta :3 no jossai vaiheessa menin sit jo autoo valmiiks.. venasin emyy et päästäis lähteen.. no,emy sit jossai vaihees tuli ja autossa se alko sit valittaan sitä ku piti heti lähtee jne.. toisaalta ymmärrän mut tosiaan matkoihin meni nii paljo aikaa ni ymmärrän kyl kns timppaakin.. mut anyway.. tarkotus ois ollu et emyn kns oltas menty sen exälle yöks mutku aloin järjel ajattelee ni päätin olla menemättä,menin villelle.. emy siitä sit suuttu iha kauheesti ja haukku mut taas alinpaan helvettiin.. oli siin hiukan hermot kireellä mut istuin takapenkil hiljaa ja join bissee jne.. olin sit jossai vaihees simahtanu ja heräsin jonki ajan päästä ja tajusin et oltii sika lähellä kotikulmia.. :D noh,emy sitte päätti lähtee sen ex/nykyneselle yöks jakomäkeen.. timppa suostu just ja just heittää emyn sinne.. noh emyn mies oli siin vastassa,nitojan kns... -.- jätkä alko jtn huutaa timpalle (se on jstn kumman syyst erittäin mustis timpasta) ja yritti hyökkää sen päälle.. emy sai onneks otteen sen siipasta ja sano et meidän kannattaa lähtee nyt.. timppa koitti puhuu siin jtn mut sit ku emyn mies alko kolhii autoo ni huusin timpalle et nyt otetaa jalat alle ettei tuu ruumiita.. ajettii siit sit jonki matkan päähän ja katottii millaset vauriot siihe autoon tuli.. jstn oli maalii lähteny ja takana komeili niitti.. emyn mies oli vissii sil nitojal vähä leikkiny tjn.. -.- onneks ei käyny pahemmin mut timppa tekee tost rikos ilmotuksen ja tod.näk meen sit todistajaks.. pääsin sit loppujen lopuks villelle ja mentii melkeenpä samantien nuq,kelloki oli sen joku päälle 2..
matka oli muuten aika onnistunut :D tässä kuvia matkasta.. tosin en kyl oikee muistanu paljoo kuvii ottaa mut muutama löytyy XD
emy oli valmiina lähtöön :3
 emy keväisissä tunnelmissa ;D
 ennen lähtöä ville halus vähä poseeraa XD
 täs me jossai huoltsikalla :3
 meitsi vähä innostu XD
 ilmeellä ;D
 täs me seksikkäinä ;3
pst. pahoittelen kuvien vähäisyyttä.. :c vastaisuudessa otan enemmän :3 pst.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti